Teo´s dagbok 45


Hej vänner! :)

Idag gick matte och jag in mot centrum på promenaden. Det var matte som ville det, hon var trött på att pulsa i snö, sa hon och i centrum är gågatorna uppvärmda och snöfria.

När vi kom fram till centrum utbrast matte: "Åh, barmark!"
Hon lät helt lyrisk över detta. Jag blängde på henne och fnös. Snö är ju mycket skojigare! Fast mattes dåliga ben blir nog gladare av barmark i och för sig. Och en fördel med barmark är att matte går fortare då, det blir mer fart på tanten, kan man säga. :D

Centrum är inte så tråkigt ändå, trots snöbristen. Det finns mycket att titta på där och mycket som luktar spännande. På ett ställe hade dom ställt upp en massa granar. Det var så många så man nästan kunde tro att man var i skogen.

På torget stod det en massa folk och sålde saker. Det kallas julmarknad så här års. Jag var särskilt intresserad av ett stånd som sålde korvar och sånt,,, det luktade väldigt gott där.

På ett annat ställe sålde dom julpynt och där stod en stor bock på marken. En julbock som var lika stor som mig. Jag blev helt skräckslagen först, den såg riktigt farlig ut. Men vi gick fram och hälsade på den, matte och jag och den var snäll,,, morrade inte ens.

På torget hade dom åxå en utställning. Dom hade ställt upp en massa björnar i olika färger. Dom var jag inte rädd för. Vi gick runt och tittade på allihop och matte fotade flera av dom. Här är ett foto på några, mer kommer i mattes blogginlägg:



När matte fotat färdigt gick vi upp på en annan snöfri gata och traskade hemåt. När vi kom bort från centrum blev det mera snö igen och den hoppade jag i som en stolle. Härligt var det. :)

Kram
Teo

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Helt sanslöst!

Tack för allt, min fina pälskling

Två blev en