Nu är jag här! :)

 Nu sitter jag här i min nya lägenhet. "Det var längesedan något kändes så rätt", som jag sa till en av sönerna idag. 

Dagen idag har gått så fantastiskt bra! Alla fem sönerna och svågern jobbade på och innan klockan 14 var allt flyttat och vi satt och käkade pizza. Helt otroligt! Dessutom fixade "elektriker-sonen" så att alla tre taklamporna kom på plats innan jag ens hann blinka. De övriga monterade hylla i garaget, bar ner saker till källarförrådet, såg till att det trådlösa nätverket funkar, ställde möbler på rätt ställen och flyttade om dem igen när jag ändrade mig och fixade både det ena och det andra. Vilken lyx att ha alla dessa talanger och tillgångar till hjälp. Jag är så tacksam! Och naturligtvis är jag lika tacksam för de fyra mammor och en mormor som tog hand om dessa fem pappors barn så att de kunde hjälpa mig med denna flytt. 

Själv har jag packat upp ca sex flyttlådor idag och har ett antal kvar men de får vänta. Jag har bäddat sängen och lagt tandborste och tandkräm i badrumsskåpet så då klarar jag närmaste dygnet. Maten finns i kyl, frys och skafferi så inte behöver jag svälta heller. 

Nu har jag sjunkit ned i pappas fåtölj med en pall att ha fötterna på. Soffan blev nämligen inte monterad igår som planerat eftersom en av killarna från Hemfixarna var tvungen att vabba. Sjuka barn går såklart först och de kommer i morgon istället så det är lugnt. Edna, lilla bilen, står tryggt och bra i garaget. 

Några har undrat hur det gick för min "dramaqueen", d v s novemberkaktusen som jag flyttade när den satt knoppar. Den har slagit mig med häpnad! Inte en enda knopp har trillat av, tvärtom har de blivit större. Helt otroligt med tanke på att de brukar överreagera om man så mycket som vrider på krukan när de har knoppar. 

Några få bilder pyntar jag bloggen med idag.

Nya sängen färdig för trött tant

The dramaqueen 

Hiss eller diss kvittar! Jag gillar min kaxiga färgklick till badrumsmatta. 


Kommentarer

  1. Härligt …här finns inga söner tillgängliga med kompetenser men en med bärhjälp..tack o lov. Men jag ska inte flytta nånstans om det inte är så vi blir utkastade då bostadsbolaget vill höja hyran med 8,1 % från januari 😱

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Helt sanslöst!

Tack för allt, min fina pälskling

Två blev en