Varning för matteskryt!



Lille Teo fortsätter att impa på oss. Några få "olyckor" inomhus, men annars gör han ifrån sig ute snabbt och lätt. Fantastiskt med tanke på att han är så liten och att vi bor på fjärde våning med landets långsammaste hiss!
I morse väckte han husse (duktig hund! ;)) som tog med honom ut där han gjorde både det ena och det andra.
Tack vare världens bästa husse fick matte sova till kl 10 idag, vilket var behövligt eftersom matte var i det närmaste utmattad igår. *S*

Han lyssnar till sitt namn åxå, Teo, mycket tack vare att uppfödaren började använda namnet sista veckan han bodde hos henne. Så när vi är ute kommer han när man ropar på honom,,, med en fart som skulle få en lydnadsdomare att bli lyrisk. :D
Nåja, vi är medvetna att detta inte kommer att vara för evigt,,, det kommer en trotsålder, en spökålder, en slyngelålder m.m.
Vi har tränat på att gå i koppel åxå, en liten kort stund igår och idag. Halsband kliar, säger Teo, men mellan "kliningarna" följer han snällt med om man lockar och är lite skojig.

Äter bra gör han åxå och inte försöker han jaga undulaterna heller. Han tittar på dom, dom tittar på honom, det är allt.

Och sen är han ju helt obeskrivligt söt med,,, man kan ju inte sluta titta på honom. :) Igår tittade jag så mycket så jag glömde det mesta annat,,, glömde disken, glömde borsta tänderna,,, och glömde borsta håret!! Ni som känner till mitt hår inser nog att det är väldigt dumt att glömma att borsta det. Tog lite längre tid att reda ut trasslet i morse, men det funkade det med.

Och här kommer förstås bilder, några tagna av mig och några av yngsta dottern här.


Man fixar sig lätt ett eget litet kryp-in under en av fotpallarna. :)


Bollen är kul.



Ute i gröngräset.



Kan man bli sötare än så här?


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Helt sanslöst!

Tack för allt, min fina pälskling

Två blev en