Hundprat


Just nu blir det inte mycket bloggat. :) Dagarna ägnas åt Teo och fåglarna.

Nu har Teo bott hos oss nästan en vecka, jisses vad tiden går!

Under den veckan har han lärt sig en hel del. Han går riktigt fint i koppel nu,,, för att vara så liten alltså. Och i förrgår lärde han sig att man kan kissa när man har halsband och koppel åxå. :D

Han har lärt sig sova på golvet medan vi sover i sängen. Det tog några nätter på madrassen i gästrummet, men i natt funkade det.
Vidare har han lärt sig att man inte får bita i folks kläder och tår för då morrar matte. ;) Han har lärt sig var hans matplats är och att man inte måste springa efter så snart matte och husse rör sig i lägenheten. Dom försvinner inte även om man ligger kvar där man ligger.

När det gäller rumsrenheten går det bättre vissa dagar medan vi missar grovt andra. Lättast är det på morgnar och kvällar, men det blir faktiskt en hel del gjort ute och det är jätteduktigt med tanke på hur liten han är.

Teo har även lärt sig att papperskassar prasslar, att buskar rör på sig när det blåser, att det låter konstigt ute när det regnar och att lekande barn låter mycket. :)

Han har fått hälsa på "kusinhunden" Sophie i veckan åxå. Hon är en snäll "goldentant" som tyckte Teo var en trevlig liten pys.

Han har lärt sig att gnagben är gott och saker som piper är kul.
Och sen gillar han att titta på teve åxå. ;)

Fick till en riktigt bra bild på gulleplutten igår:

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Helt sanslöst!

Tack för allt, min fina pälskling

Två blev en