Liten veckorapport

Den här veckan kom till slut våra möbler så nu har vi både soffbord, tv-bänk, bokhylla och vitrinskåp. Halleluja!
När leveransen väl kom gick det undan. Vi monterade möbler hela kvällen och dagen efter packade jag upp ca fem flyttlådor med böcker, glas och andra prylar. 
Vi är mycket nöjda med vardagsrummet nu. Känns hemtrevligt och trivsamt. 
Gästrummet återstår att inreda och för det behövs viss shopping, vilket vi planerar att göra i oktober månad. :)

Apropå de nya möblerna har robotdammsugaren Vera framfört ett klagomål idag. Det gäller den nya tv-bänken som står på rätt låga ben. Det är precis att Vera kommer under den för att städa. Detta har funkat bra tills idag, då Vera hade lyckats dra fram några sladdar där under. I sina idoga försök att hålla rent, körde hon upp på sladdarna och fastnade där under. Fyra gånger!
Sista gången jag befriade stackars Vera insåg jag att hon inlagt en kraftig protest mot den som gjort denna installation, d v s maken. Så nu är detta klagomål framfört till honom. :D

Veckan har annars mest bestått av fix här hemma och tämligen regniga promenader med hunden. Längtar mer än någonsin efter vår semesterresa p g a rådande väderlek. 

Idag var kära syster och jag på besök hos gamla mor. I tre veckor nu har vi beställt mat via nätet till henne. Vi hämtar matkassarna på fredagarna och åker sen till henne på besök. Det funkar så klockrent och superbra. Vissa veckor fikar vi och umgås hemma hos henne, andra gånger tar vi med henne ut. Idag var vi på kyrkogården där hon inte varit på länge. Detta mycket för att hon numera glömt att många av hennes anhöriga är döda, så vi ville visa henne gravarna. Hon var tyst och fundersam men uppskattade att vi åkte dit. Efteråt tog vi en mysig fika på ett konditori i närheten, där hon mumsade på en god bakelse. En bra dag. :)





Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Helt sanslöst!

Tack för allt, min fina pälskling

Två blev en