Första heldagsturen

 Idag, eftersom vädret skulle bli fint och p g a att en operation nästa vecka kommer att hejda oss något kommande veckor, packade vi en matsäck, lastade in oss och hunden i Blenda och drog iväg på roadtrip. 

Vi körde småvägar med kurvor och backar upp och ned och hit och dit. Väldigt vackra vägar utmed sjöar till vi kom fram till målet som var Fjärås Bräcka. 

Där har jag varit en gång för mycket, mycket längesedan och maken hade aldrig varit där. Vi valde en kortare naturstig för det hade hunnit bli rätt varmt i luften, hunden är gammal och vi två andra är lite halta och lytta för tillfället. 

Tjusningen med Fjärås Bräcka är den vidunderliga utsikten. Tittar man åt ena hållet ser man havet, tittar man åt andra ser man sjön Lygnern. Väldigt vackra vyer. 

Här kan du läsa mer om denna, inlandsisens skapelse: 

Fjärås bräcka

Efter promenaden hämtade vi matsäcken och slog oss ned vid ett bord för en god utefika. Det är så mysigt att sitta ute och äta och äntligen idag var vädret tillräckligt samarbetsvilligt för det. 

Mätta och nöjda körde vi sedan vidare på småvägar mot Varberg där vi hälsade på makens dotter med familj. Det var jättelängesedan vi träffades och det känns så kul att vi nu har större möjligheter att besöka folk utan en massa omständlig planering. 

Nöjda med dagen drog vi oss hemåt sent på eftermiddagen, men i morgon blir det nog en ny utfärd. Jag har kört hela dagen förresten, nyttig träning och bra gick det också. 

Lite bilder tog jag under promenaden på Fjärås bräcka: 






Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Helt sanslöst!

Tack för allt, min fina pälskling

Två blev en