"Snälla och respektfulla människors parti"


Det är mycket prat om hur människor är och det har eskalerat på senare tid, mer och mer ju närmare valet vi kommer.
Fördomarna tycks ha fått fritt spelrum, både när det gäller politiska åsikter, religion, nationalitet och sexuell läggning.

Jag tror jag borde starta ett parti! :D
Där får nästan alla vara med. Jag menar, jag skiter i om folk är moderater, kommunister, socialister, liberalister, kristna, buddhister, muslimer, katoliker, danskar, araber, asiater, amerikaner, bögar, flator eller vad nu folk är, så länge de INTE GÖR ANDRA MÄNNISKOR ILLA!!

Du får tycka vad du vill, se ut hur du vill och ha sex med vem du vill så länge du är snäll, typ…
För en mördare är en mördare oavsett ras och religion, en tjuv är en tjuv oberoende av i vilket land hen är född och en våldtäktsförövare är just det, skit samma om hen är en hon eller han!

Och det är dessa människor, som inte kan hålla sig inom ramarna, som förstör för alla oss andra eller hur?
Jag menar, det gör ju inget om Gösta, 53 trånar efter grannens husbil så länge han inte snor den. Eller om Fatima, 36 blir oerhört kåt på Pelle, 18, så länge hon inte våldför sig på honom. Och det är helt ok att bli så arg att man får lust att slå till någon (vem har inte blivit det?), så länge man inte omsätter det hela i praktiken.

För när du retar dig på folks klädsel, utseende, sätt att tala, sexuella läggning, what ever, silar du mygg och sväljer kameler.
Det är de som tar sig friheten att kränka och trampa in på andras revir, göra illa, stjäla och förstöra, kort sagt gå över gränserna för vad som är ok, som är problemet, eller hur?

Inte vad du har för hudfärg eller vem du knullar med eller vilken gud du tillber!
Så jag funderar på att starta ”Snälla och respektfulla människors parti”! J

Ska vi alla ta och sjunga ”We shall overcome” nu? ;)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Helt sanslöst!

Tack för allt, min fina pälskling

Två blev en